O nama

O NAMA

SZR Lely je osnovana 2010.godine u Novom Sadu, sa poslovnom jedinicom u Kaću. Osnovna delatnost je  pružanje usluge obrade na CNC strugovima. Prilikom mašinske obrade metala koristimo najrazličitije vrste materijala: čelik, bakar, mesing, prohrom, aluminijum, plastiku, bronzu I sl.

Lely pruža visoko-kvalitetne usluge CNC mašinske obrade metala koje su prilagođene širokom sprektru kompanija u različitim industrijama.

Na zahtev klijenata projektujemo I izrađujemo, po uzorku ili crtežu, različite pozicije mašinskih elemenata , sklopova I alata. U dogovoru sa našim saradnicima ispunjavamo I zahteve klijenta za CNC obradu glodanjem I  termičkom obradom.  Naš cilj je da ispunimo potrebe, zahteve I želje naših klijenata I time ostvarimo dugoročnu saradnju.  Najbolji pokazatelj uspesnog rada je veliki broj zadovoljnih klijenata, od individualnih lica pa sve do velikih kompanija širom  regiona.

Naša glavna referenca je visok kvalitet I brzina izrade. Stalnim usavršavanjem kadra, kao I nabavkom savremene opreme nastojimo da budemo još bolji, brži, kvalitetniji, kreativniji  u stvaranju novih ideja I rešavanju problema koji se javljaju u toku proizvodnje.

Dugogodišnje iskustvo, profesionalnost, vrhunski kvalitet I usluga  čine temelj proizvodnje I prate naše poslovanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *